Savner du Sørenga? Her er fem gode alternativer! 1 comment


Sørenga Sjøbad aka BakterieBombeBadeland aka Selfie Beach er STENGT (skrike-emoji) pga oljesøl. Men her er fem andre supre steder du kan kose deg like mye.

 

Det er veldig dumt for alle de millionene av badeglade nordmenn som liker å henge på Sørenga hver eneste dag og drikke øl og ta sixpack-salto med selfiestang og høre på Deeeiilige Sommerhits fra Sean Paul på mobilen. MEN! Det finnes fullgode alternativer til fine steder hvor du kan kjøle deg ned og bare kule den med Verdens Beste Jenter™️.

Bare se her!

 

1. SOFIENBERGPARKEN

Sofienbergparken er en herlig oase på søndre Grünerløkka hvor du kan vasse i tempererte engangsgriller, snuble i slakke liner, stikke deg på hasjsprøyter og nyte lyden av m̶å̶k̶e̶s̶k̶r̶i̶k̶ svensker med dreads på oppadgående rus som krangler med enslige småbarnsmødre fra Lillestrøm med mulattbarn om meningen med livet.

 

2. MEKKA

Hvis du liker store forsamlinger, klam hud og gubber som stirrer kommer du til å ELSKE Mekka! Denne byen slash muslimske pilgrimsdestinasjonen ligger sentralt til i tjukkeste Saudi Arabia, bare et palestinsk steinkast fra Aker Brygge, og er perfekt for en uformell AfterWork med kollegaene fra mediebyrået du jobber i. Er bare å hive av seg klærne, trekke på seg en luftig kjortel, sprette en iskald bjørnunge og gå rundt og rundt og rundt den svære firkanten i midten.

 

3. 17. MAI

17. mai er et av de mest populære samlingsstedene i Oslo, særlig i mai! Her er det fantastiske muligheter til å stå som sild i tønne og måtte forholde deg til masse bråkete idioter, uansett om du skal kjøpe pølse, gå på do eller dødse fra tremetern. Dresscoden på 17. mai er hakket strengere enn på Sørenga, men vi kan love deg like god svetteproduksjon i bunad i byen som i baris på brygga, så det er bare å glede seg.

 

4. BLACK FRIDAY PÅ VESTBY

Vestby Outlet er en forholdsvis ny hipster-perle ikke så mange vet om enda, men du verden så bra trøkk det er på Black Friday-salg på Vestby. Mens folketettheten på Sørenga ligger på skarve 3,7 personer per kvadratmeter, kan den komme opp i utrolige 12,3 mennesker per kvadratmeter på Black Friday, og det inkludert rullestolbrukere!

I tillegg er nivået av mas og kjas og dytting og knuffing og folk som stjeler mobiltelefonen din så høyt her på Vestby, at det amerikanske magasinet Condé Nast i 2014 kåret Vestby Outlet som en av Verdens Topp 10 steder å «Gå Apeshit». Det er intet dårlig skussmål!

 

5. EN T-BANE I TOKYO

For deg som liker Sørenga for trangheten, men egentlig vil ha det enda trangere, så kan T-Banen i Tokyo være et godt valg. Her kan du boltre deg på 15 x 15 centimeter gulvflate – med opptil syv svette kropper presset inntil din – og velge om du vil vende ansiktet inn i en annen manns armhule, eller stå nesetipp mot nesetipp med en eller annen random kontorarbeider med middels god til dårlig ånde.

Og som en kul bonus er det ofte så trangt på disse banene at du ikke kommer av på din stasjon, og må bli stående på dine tildelte centimeter i melk-med-ål-og-løk-smak-ånden til sidemannen på ubestemt tid, til folkemengden løser seg opp og du kan gå av.

Altså ikke helt ulikt forholdene på Sørenga.

 

Med ønske om en fortsatt god sommer.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

One thought on “Savner du Sørenga? Her er fem gode alternativer!

  • freddie fruhstuck

    Genialt skrevet! Og saa herlig politisk ukorrekt. Jeg gliser fra öre til öre

    MERE! Takker og bukker