Jeg vant Ali Kaffes-rappekonkurranse! 3 comments


Oh yeah.

Ali kaffe lancha før sommeren en konkurranse der man kunne lage en egen sang og vinne prinsessa og halve kongeriket og masse kaffe. Jeg er på rappern om dagen så jeg lagde en passe teit låt og lasta den opp under rappe-alter egoet mitt Bromeo Ca$hanova (egen nettside coming soon).

HIT-ALARM: HØR LÅTA HER

avis-stor-webDe fleste andre nerdsa i konken brukte bare en sånn døv default-vokal i programmet, eller sang karaoke på Ali-sangen, så konkurransen var ikke akkurat knallhard. Men at jeg skulle få så bra payoff?

Først vant jeg sånn ukesvinner-premie med 5 kilo kaffe. Så kjørte Ali en FB-konkurranse der man bare skulle paste inn evt låt man hadde lagd i kommentarfeltet, også vant jeg fankern meg den og – og to billetter til slutsfjell. (der tatoverte jeg en gulldråpe under øyet, spraya brysthåret grønt, brakk teltet og prøvde å starte opprør på festivalområdet, men mer om det senere).

Så ringte dæven meg Ali Kaffe igjen før helga, og sa jeg hadde vunnet hele konken, på delt førsteplass med en el annen «Tommy Gønn». Med det får skal jeg få 10 kilo kaffe, en brand new kaffetrakter, helsidesannonse i VG, låta mi spilt inn i studio (!) og så bli spilt på radio i hele Norge!

HAHAHHAHAHHAHHA!!

Det er så kokkelimonke! Jeg har gjort mye tull før ass, men aldri fått så heidundrande bra gjennomslag for en vits før.

Så jeg gjorde hva enhver i min situasjon ville gjort – jeg farget håret hvitt, tok på en all white outfit, hooket opp et par super-Yeezy sko og stakk på Øya for å ta Verdens Mest Douchebag bilde som jeg kunne sende til VG-aden.

meg-web

(Young Ca$hanova doucher det up på Øya – Foto: Tyrkern)

 

Og i dag kom aden i VG. Så akkurat nå er livet mitt 70 % performance-kunst og 30 % hverdag og 16 % internett. (Jeg bare spiller spillet og er meg selv 116 % ; )

Men nå kan jeg ikke prate mer. Må finne ut hva jeg skal be om på raidern når jeg skal i studio!

HAHAHHAHHAHAHHA !


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 thoughts on “Jeg vant Ali Kaffes-rappekonkurranse!