Velkommen til bloggen! 1 comment


Heeei Macarena, og velkommen til jorgenbp-BLOGGEN!

Det er litt gøy (22 %) og litt flaut (78 %) å liksom skulle blogge, og akkurat hva som skal skje her aner jeg ikke.

Men planen er å følge samme opplegg som på andre blogger jeg har sett. Det er å gå ut knallhardt, og bare «HALLA, nå har jeg fått meg blogg og her kommer det til å komme syyyyykt fete updates og bilder fremover så bare følg med for dette blir CRAZY ass heheh prikkprikkprikk smilefjes blunkefjes etc» og så blir det dønn stille. Lenge.

Så, 13 uker senere, kommer det en update med ræva bilder fra en fest som ser dritkjedelig ut og hvor det bare er døve folk og noen har sikkert blitt venner på facebook og så skjer det ikke noe mer på den bloggen, noengang,

Tumbleweed_rolling1

(Med litt flaks blir bloggen min like livat som dette bildet)

Det er en sånn blogg jeg regner med at dette blir, hvis alt går etter planen. Så følg med! På «Draumen om Dyrehagen» på NRK1 på søndager kl 2105. Det er en koselig serie for hele familen.

Nei, seriøst.

Den serien er kjempe-chill.


One thought on “Velkommen til bloggen!

Det er stengt for kommentarer.